Volare kinderfietsen wint juryprijs Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021

21 mei 2021, 06:12 uur

De winnaars van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland zijn gisteravond bekend gemaakt. De ondernemingen mogen zich een jaar lang ‘de beste Onderneming van Noord-Holland’ noemen en hebben een geldbedrag gewonnen. Lees hieronder welke ondernemingen in de prijzen zijn gevallen.

Soft- en hardwarebedrijf CLB Group uit De Rijp won in de categorie MKB groot. In de categorie MKB midden gaat fietsenwinkel Kubbinga BV/Volare Bicycles uit Volendam er met de eerste prijs vandoor. In de categorie MKB klein is die plek voor het Laurentius College Schiphol, dat stewardess- en hotelopleidingen verzorgt. Wijnkoperij Okhuysen in Haarlem kreeg de publieksprijs.

Ook start-ups

Voor de eerste keer maakten ook start-ups dit jaar kans om een prijs te pakken in Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH). In de categorie ‘beloften’ koos de jury vanavond Dobbi Wasserij en Stomerij.

“Juist in de coronaperiode is deze categorie extra belangrijk”, liet juryvoorzitter en gedeputeerde Ilse Zaal eerder weten.

Geen publiek

Bij de bekendmaking van de winnaars was geen publiek aanwezig. Via een livestream kregen de gelukkigen te horen dat ze in de prijzen waren gevallen. In totaal waren 33 ondernemingen genomineerd.

Bron: NH Nieuws

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.