Volendam – HV KRAS/Volendam heeft het contract van Wessel Blokzijl kunnen verlengen met meerdere seizoenen. Naast zijn rol als speler is hij voor de vereniging ook een belangrijke trainer en coach. Met trots kunnen we dan ook melden dat hij, samen met zijn C-jeugd jongens, kampioen is geworden afgelopen seizoen.

Wessel kwam om 12 jarige leeftijd naar Volendam en droomde toen al vroeg van het spelen in het eerste team: “Toen ik zelf in de C jeugd zat keek ik samen al met mijn teamgenoten naar de wedstrijden van de heren 1 en fantaseerden we over hoe het zou zijn als we zelf in het eerste zouden spelen. Dat je dan bijna 10 jaar later dat krabbeltje zet voelt dan toch heel speciaal”, aldus de midden opbouwer. “Alle mensen die ik heb leren kennen en dingen die ik heb meegemaakt door de jaren heen, heeft er voor gezorgd dat Volendam voor mij ook echt als thuis voelt. Ik ben dus erg blij en trots dat ik nog langer voor deze prachtige club kan blijven spelen”.

Een zeer contente Marco Woltersom spreekt namens de club: “Sterke optredens in Jong Volendam en goede invalbeurten bij de hoofdmacht hebben ons besluiten het contract van Wessel te verlengen voor twee jaar. Wessel is een jongen uit de regio die de jeugd heeft doorlopen en er vol voor gaat een vaste waarde te worden. Wij zijn erg blij dat Wessel deze kans met beide handen aanpakt. Natuurlijk hopen we ook dat Wessels carrière een voorbeeld kan zijn voor de jongens waar hij nu trainen aangeeft”.

(Bron: Handbal Volendam)