Uitbater Thais restaurant neergestoken in Monnickendam

16 oktober 2020, 23:29 uur

Bij een steekpartij aan het Noordeinde in Monnickendam is vanavond de uitbater van Thais restaurant NaangNuan gewond geraakt. De aanleiding zou een conflict zijn dat al langer tussen de uitbater en de eigenaar van het pand speelt, zo laat een medewerker van het restaurant aan NH Nieuws weten.

Een woordvoerder van de politie kan op dit moment niet bevestigen dat de aanleiding van de steekpartij een conflict was. Er zijn twee mensen naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling, een van hen was de uitbater van het restaurant. Wie de andere man is en wat zijn rol in het conflict is, is niet duidelijk. De politie roept getuigen op zich te melden.

NH Nieuws sprak telefonisch met een medewerker van het restaurant, die duidelijk ontdaan vertelde dat hij in het restaurant bezig was toen hij ineens een hoop commotie zag voor de deur. Al snel werd duidelijk dat zijn baas was neergestoken. “Het was echt enorm schrikken. Je verwacht niet dat dit gebeurt.”

Conflict

Volgens de medewerker speelt er al langer een conflict tussen zijn baas en de eigenaar van het pand. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Zaandam, waar hij behandeld zal worden aan zijn verwondingen. Volgens de medewerker van het restaurant is hij niet zwaargewond geraakt en kwamen politieagenten binnen melden dat hij er weer bovenop zal komen. Het restaurant, dat nog open was voor afhaal, zal in ieder geval de komende twee dagen gesloten blijven.

Bron: NH Nieuws

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.