Op de A7 bij Noordbeemster heeft vannacht rond 02.00 uur een zeer ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn helaas een 27-jarige man uit Hoorn en een 19-jarige man uit Wervershoof overleden.

Op de rijbaan vanuit Hoorn naar Purmerend raakte de bestuurder pal bij tankstation Kruisoord om nog onbekende reden de macht over het stuur kwijt. Vervolgens is het voertuig enkele malen over de kop geslagen. Een medeweggebruiker trof de ravage aan, parkeerde zijn auto in de berm en schakelde 112 in.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was direct duidelijk dat twee inzittenden er zeer slecht aan toe waren. Reanimatie mocht helaas niet meer baten, beiden overleden ter plaatse aan hun verwondingen. Een derde inzittende, een 26-jarige man uit Hoorn, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg werd na het ongeluk direct afgesloten. Een onderzoek door de verkeersongevallenanalyse is ingesteld om meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de toedracht van het ongeluk.