The Orange Christmas Show

29 november 2021, 10:42 uur

De allereerste editie van The Orange Christmas Show, vorig jaar december, was een groot succes. Tijdens de avondvullende online show, boordevol interessante en ludieke FC Volendam-video’s, werd met de unieke veilingitems en loterij een prachtig bedrag opgehaald. Dit bedrag is ten goede gekomen aan Voetbal Volendam, de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Volendam en RKAV Volendam. Het geslaagde concept krijgt op zondag 12 december dit jaar een vervolg!

Het Volendamse voetbalhart van menig supporter gaat weer sneller kloppen wanneer je geniet van een prachtige online show, gepresenteerd door Jan Smit en Quinty Trustfull.

Website & Havenhof

Voor meer informatie over The Orange Christmas Show kun je terecht op DEZE website. De komende drie zaterdagen staat FC Volendam ook met een marktkraam in winkelcentrum Havenhof.

Schakel op zondag 12 december in via het Youtube-kanaal of de Facebook-pagina van FC Volendam en geniet van The Orange Christmas Show! Vanwege eventuele coronabeperkingen wordt het tijdstip op een later moment bekend gemaakt.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.