Tel af naar kerst met de Laag Holland Adventskalender

28 november 2022, 11:40 uur

Regio – Op woensdag 1 december lanceert Bureau Toerisme Laag Holland de ‘Laag Holland Adventskalender’. Met de Laag Holland Adventskalender maak je 24 dagen lang kans op bijzondere uitjes, streekproducten en leuke verrassingen uit de regio Laag Holland. Tel je samen met Bureau Toerisme Laag Holland af naar kerst?

De gezellige decembermaand staat alweer voor de deur. Na een succesvolle eerste editie organiseert Bureau Toerisme Laag Holland net zoals vorig jaar de ‘Laag Holland Adventskalender. Ook dit jaar is de adventskalender weer gevuld met de leukste uitjes, streekproducten en andere verrassingen uit de regio. ‘De 23 deelnemende ondernemers reageerden enorm enthousiast op deze actie, samen met hen was de kalender binnen no-time gevuld. Van (muziek)voorstellingen tot streekproducten en van overnachtingen tot museumtickets, voor iedereen zit er wel iets leuks in de adventskalender’, aldus Shirley Benoit (directeur Bureau Toerisme Laag Holland).

Van 1 tot en met 24 december maakt Bureau Toerisme Laag Holland iedere dag om 09:00 de dagprijs bekend op hun website. Na het bekendmaken van de dagprijs kan iedereen zich tot 09.00 uur de volgende dag aanmelden om kans te maken op deze toffe dagprijs. Iedere dag wordt er een nieuwe prijs bekendgemaakt! Benieuwd naar de Laag Holland Adventskalender? Ga dan snel naar www.laagholland.com/adventskalender en houd de Facebook- en Instagrampagina van Bureau Toerisme Laag Holland in de gaten om geen één prijs te missen!

©Bureau Toerisme Laan Holland

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.