Gemeente Edam-Volendam – Op dit moment zijn er meer banen dan werknemers. Veel werkgevers zijn daarom op zoek naar personeel. Statushouders die hier wonen willen graag werken. Vaak krijgen zij geen kans, omdat zij bijvoorbeeld de taal niet goed beheersen. De taal moet niet het probleem zijn, het is alleen tijdelijk. Zonder hen een kans te bieden kunnen ze niet verder. Het gaat over de motivatie van deze mensen. Zij willen graag aan de slag. Help hen om wat te kunnen betekenen in de maatschappij, want ze willen niet afhankelijk blijven van een uitkering.

De gemeente Edam-Volendam brengt deze werkgevers en potentiële werknemers graag met elkaar in contact. En daarom organiseert zij een ‘Meet & Greet’. Werkgevers en statushouders kunnen hier op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan.

Wanneer Meet&Greet

De Meet&Greet vindt plaats op 16 juni van 14.00 tot 16.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. U kunt zich aanmelden voor een van deze tijdvakken.

Locatie

De Jozef, St. Jozefstraat 2 Volendam

Aanmelden

Bent u statushouder en op zoek naar een baan? Of bent u werkgever en staat u ervoor open om een statushouder in dienst te nemen? Meld u dan nu aan! Dat kan door een mail te sturen aan [email protected]. Vergeet daarbij niet uw (bedrijfs)naam en het gewenste tijdvak te vermelden.