SPW op vrijwilligersmarkt

05 oktober 2017, 16:47 uur

Op zaterdag 7 oktober staat Stichting Promotie Waterland (SPW) op de vrijwilligersmarkt in de Bolder te Monnickendam. De vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Vrijwilligers Waterland en is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met vrijwilligerswerk.

Verschillende maatschappelijke organisaties uit de regio vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Belangstellenden krijgen de gelegenheid te kijken welk vrijwilligerswerk het beste past en aansluit op hun interesses.

Ook Stichting Promotie Waterland is op zoek naar enthousiaste mensen om de VVV informatiepunten in Monnickendam en Marken te bemannen.

SPW is op zoek naar mensen die met een gezellig en professioneel team (inter)nationale bezoekers te woord kunnen staan, hen wegwijs maken in Waterland. Mensen die de Engelse taal beheersen en een dagdeel per week beschikbaar zijn.

De medewerkers van Stichting Promotie Waterland staan klaar om belangstellenden van informatie te voorzien. Kom kennismaken met ons team!

De vrijwilligersmarkt op 7 oktober oktober wordt van 13.00 tot 15.00 uur georganiseerd in de Bolder, ’t Spil 1 in Monnickendam.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.