Muzikale verrassingen en bijzondere speellocaties dat is wat bezoekers kunnen verwachten tijdens de 2024 editie van A Walk About Music, de muzikale wandeling met rootsartiesten en singersongwriters op zondag 14 april in het centrum van Edam.

Elliot Brood (Can) hoofdact

De organisatoren van dit evenement zijn elk jaar op zoek naar muzikale parels roots/country tot blues, folk en pop. Dit jaar heeft de organisatie de Canadese band Elliot Brood gestrikt als hoofdact. Verder komen artiesten als David Luning & Ben Dubin (usa), Doctor Millar (Ier) en Zach Steiner (usa) naar Edam. Daarnaast spelen Mattanja Joy Bradley, Katja Kruit & Arthur Leighton, Bakersongs, Eno Aronds & the liabilities, Arzbach & Brunt (zij spelen liedjes uit het oeuvre van De Dijk) en als afsluiter in de Harmonie is Max Poolman & the Union van de partij.

Lokaal talent

Lokaal talent Natuurlijk is er ook ruimte voor lokaal talent, vertegenwoordigd door de inmiddels in Amsterdam woonachtige P.J.M. Bond en de in Edam opgegroeide singersongwriter Victor Germanus. Een belangrijk onderdeel van de muzikale middag zijn de zeven sfeervolle speellocaties met als vaste waarden het voormalige stadhuis op het Damplein, een podium onder de Dam en de prachtige Vermaning.

Kaarten zijn online te koop via www.harmonie-edam.nl . Fysieke tickets zijn verkrijgbaar aan de bar in de Harmonie en bij Dwars Cadeaus. Het programma en blokkenschema kun je vinden op www.awalkaboutmusic.nl .

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Edam-Volendam en diverse fondsen.