Rotaryclub Monnickendam laat Sterren Stralen voor lokale goede doelen

Ook dit jaar verzorgt Rotaryclub Monnickendam aan de Middendam in Monnickendam een metershoge kerstboom. Groot genoeg om versierd te worden met alle sterren die vanaf 6 december verkocht worden voor twee lokale goede doelen:

  1. het werk van Omroep PIM in Waterland, en;
  2. een speeltoestel voor kinderen met een beperking voor de speeltuin in Monnickendam.

Sterren kunnen à € 5,= gekocht worden en worden opgedragen aan dierbaren. Op de ster kan een naam, groet of wens geschreven worden. De sterren worden vervolgens in de boom gehangen. Hoe meer sterren in de boom hangen, hoe meer lampjes er gaan branden!

Na de uittocht van Sinterklaas, op de zaterdagen 9, 16 en 23 december en tijdens de kerstmarkt op 17 december zijn de sterren bij de boom te koop en tijdens de kerstmarkt worden Monnickendammer kerstkaarten en andere kerstwaar verkocht voor de goede doelen.

Ook verkopen leerlingen van het Bernard Nieuwentijt College, in het kader van hun maatschappelijke stage, van 7 t/m 20 december de sterren huis aan huis.

Kinderen t/m 12 jaar uit Monnickendam krijgen gratis een gesponsorde ster, die zij en hun ouders op 9 of 16 december met hun wens in de boom kunnen laten hangen.

De Rotaryclub hoopt met deze ‘Sterren Stralen’ actie veel geld op te halen de twee lokale goede doelen. Daarvoor rekenen ze op ieders bijdrage. Komt u ook langs bij de prachtige kerstboom aan de Middendam?

Zie voor meer informatie www.sterrenstralenmonnickendam.nl en de Facebookpagina van Rotaryclub Monnickendam https://www.facebook.com/SterrenStralenMonnickendam.

© 2018 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.