Rondje Muzikale Vesting ook met Case Mayfield

21 maart 2022, 10:09 uur

Edam – In 2022 herdenken we met 39 andere gemeenten het jaar 1572 dat door historici gezien wordt als de geboorte van Nederland, d.w.z. als natie. Willem van Oranje leidde toen de Opstand tegen Spaanse overheersing. Edam was destijds een van de 18 steden die zich aan zijn zijde schaarde. Willem van Oranje was voor vrijheid van geweten en geloof. Hij plantte de zaadjes voor een zoektocht waar we al 450 jaar mee bezig zijn. Juist in deze ‘coronatijd’ weer extra actueel. We noemen ze de vier V’s: Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verbondenheid en Verscheidenheid.

Dit thema wordt dit jaar verbonden aan het muzikale rondje Vesting. In een lint van heerlijke optredens kun je genieten van originele rootsmuziek. Muziek met een originele oorsprong, maar verbonden met deze tijd.

Bij een mooie wandeling horen ook mooie artiesten en dat de wereld weer opengaat merken we aan het aanbod aan prachtige acts waarmee men weer heel fijne wandeling kunnen maken.

Op deze zondagmiddag 24 april kan je genieten van Tim Grimm (usa), Hoth Brothers (usa) (met Boris McCutcheon, Bard Edrington V, Sarah Ferrell), Shadwick Wilde (Quiet Hollers) (usa), The Lasses, Anna Coogan (usa), Brent Beukelaer (be), Nol Havens, Tim Knol, Case Mayfield, Eric Devries, The Leadbeaters en Andre Manuel.

Je kan dit jaar je e-ticket alleen omwisselen bij de Harmonie tussen 12.00 en 13.00 uur. Het programma start om 13.00 uur!!

Er zijn zeven locaties rond de vesting. Het blokkenschema staat komende week online op www.frankvandenbergproducties.nl Daar is ook uitgebreidere informatie te vinden over de deelnemende acts en kaartverkoop.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.