Raadsvergadering Edam-Volendam voortaan in beeld

08 februari 2017, 13:31 uur

Vanaf donderdag 16 februari 2017 om 19.30 uur zullen alle raadsvergaderingen via live stream op de gemeentelijke website te volgen zijn.

Inwoners kunnen binnenkort live de debatten volgen in zowel de raadsvergadering, als in de daaraan voorafgaande bespreekronde 1A (grote zaal) en bespreekronde 1B (kleine zaal). Ook worden alle opnames gearchiveerd, zodat vergaderingen op een later tijdstip terug te kijken zijn. U kunt de beelden per agendapunt of per spreker terugkijken.

Op deze wijze wordt u als inwoner meer bij de gemeentelijke politiek betrokken en geïnformeerd over de onderwerpen die worden besproken.

Alle informatie op één plek: zowel beeld als de vergaderstukken.

U kunt de beelden bekijken via www.edam-volendam.nl.

Onder Bestuur en Organisatie / Gemeenteraad is ook alle informatie te vinden over de werkzaamheden van de raad, de agenda van de vergaderingen en kunt u alle vergaderstukken raadplegen. De gemeenteraad nodigt u uit om thuis “live” de vergaderingen mee te kijken vanaf uw computer, laptop of Ipad. Uiteraard bent u ook nog steeds van harte welkom op de publieke tribune in de vergaderzalen van het Vergadercentrum Schepenmakersdijk 16 in Edam.

Foto: Groot-waterland.nl

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.