Purmer-End of the year festival afgelast

01 december 2021, 05:41 uur

Zojuist maakt Poppodium P3 bekend dat het Purmerend of the Year festival, dat op 17,18 en 19 december op de Koemarkt in Purmerend en Kerk de Keyserin in Middenbeemster zou plaatsvinden, niet door zal gaan. Oplopende coronabesmettingen gecombineerd met nieuwe maatregelen die op vrijdagavond 26 november bekend werden maken doorgaan van het festival onmogelijk.

Data en ticketprijzen van de nieuwe optredens van onder meer de exclusieve 1,5 uur show van Jan Smit en Nick & Simon, Waylon en De Sneuvelkroeg met special guests Mart Hoogkamer en OJKB, Vunzige Deuntjes en de kindervoorstellingen van Pieter Konijn en Bing worden binnenkort bekend gemaakt. Genoemde voorstellingen en concerten zullen plaatsvinden in P3.

Het uitverkochte kerstconcert van de 3JS in Kerk de Keyserin in Middenbeemster wordt in principe een jaar verschoven. Kaartkopers ontvangen hierover bericht zodra meer bekend is. Tenslotte wordt de Burmster JamBam, een grote muzikale improvisatie ter gelegenheid van het samengaan van de gemeente Purmerend en Beemster, verplaatst naar een later bekend te maken datum en locatie.

Kaartkopers krijgen zo spoedig via mail de mogelijkheid aangeboden hun tickets over te zetten naar nieuwe, afzonderlijke concerten en optredens door middel van vouchers. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden tot donatie of restitutie*.

Festival of the Year 2022

Met een prachtige tent, een aansprekende line-up en heel veel overige activiteiten is de organisatie vastbesloten een nieuwe Kerst- en eindejaarstraditie in het leven te roepen. De voorbereidingen voor volgend jaar zijn al opgestart en data, ticketverkoop en line-up zullen in de loop van 2022 bekend gemaakt worden.

*Restitutie is exclusief de ticketfee en bank/iDEAL kosten.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.