Een poolbiljartclub speciaal voor vrouwen. Dat kom je niet vaak tegen. Maar deze club is veel meer dan een gezellig avondje uit.

Voor sommige vrouwen is het een moedige stap naar eindelijk meer sociaal contact en minder eenzaamheid. Andere vrouwen hebben veel op hun bord en snakken naar een stuk ontspanning en even hun hoofd kunnen leegmaken. Maar er zijn ook vrouwen die zich herinneren ooit in een kroeg poolbiljart te hebben gespeeld, en weer nostalgisch terug te verlangen naar de onbevangenheid van die tijd. Ook zijn er vrouwen die gescheiden zijn en zo weer nieuwe vriendschappen hopen te vinden na een moeilijke periode. Of vrouwen die veel behoefte hebben aan weer meer van het leven kunnen gaan genieten na een ziekteperiode. Dus naast het plezier en de gezelligheid, heeft deze club een belangrijke
maatschappelijke functie voor heel veel verschillende vrouwen. Van 30’ers tot 60’ers doen dan ook enthousiast mee.

Biljartclub Vrouwen met Ballen groeit dus door en wil begin 2024 alle 7 tafels in het mooie poolcentrum in Purmerend bezetten, als ze op hun 4e vrijdagavond van de maand met de club samenkomen. In januari is er een korte cursus van 4 lessen als je daar behoefte aan hebt, maar dat is natuurlijk helemaal niet verplicht.

Heb je zin om te komen kennismaken en de sfeer te proeven? Bezoek dan even www.biljartclubvrouwenmetballen.nl en meld je gewoon aan. Wacht niet te lang want bij 28 leden zit de club helemaal vol en dat is nog maar een paar plekken te gaan.