Edam en Volendam – Paulien Silven is geen onbekende in Edam-Volendam. Ze beheert inmiddels meer dan tien online-hulpgroepen met allemaal hetzelfde doel: anderen helpen.

Of het nu om jongeren of senioren gaat, om een inzamelingsactie of het anderen attenderen op een geschikte baan………….Paulien probeert iedereen in onze gemeente te helpen waar nodig. En nu hoopt ze ook mensen aan de liefde in hun leven te helpen.

Onlangs plaatste Paulien op haar social media kanalen een oproep aan vrijgezellen in Volendam en Edam of er behoefte was voor een blinddate liefdesgroep. Binnen een dag had ze al 27 aanmeldingen binnen.

Hoe werkt het?

De blinddate liefdesgroep werkt middels een app. Via opgegeven nicknamen deelt Pauline mensen in bij diverse groepen (o.a. onderverdeeld in leeftijd). Zodra de groep actief gaat worden krijgt iedere deelnemer vooraf een berichtje en kunnen deelnemers een week lang onderling met elkaar kennismaken, chatten en vragen stellen. Vind een deelnemer iemand leuk, dan geeft hij/zij dit door aan Pauline. Zij noteert het en mocht de ander ook aangeven de deelnemer leuk te vinden dan wordt er een ontmoeting geregeld. Elkaar zelf uitnodigen voor een ontmoeting kan kan natuurlijk ook.

Aanmelden kan nog

Op dit moment zijn de vrouwen die zich hebben aangemeld in de meerderheid. Vooral mannen die zich nog willen aanmelden zijn dus van harte welkom, maar ook vrouwen kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan via de Facebookpagina Nieuws uit Volendam.