Parkeer-en-verkeersmaatregelen in Volendam op Koningsdag

De Zeestraat wordt in verband met de rommelmarkt in de AMVO op Koninsdag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit betekent dat gedurende deze tijd aanvullende verkeersmaatregelen nodig zijn voor de verkeersafwikkeling in de omgeving.

Het Zuideinde en de Haven, ter hoogte van Café De Boer, worden om 07.00 uur afgesloten d.m.v. de uitschuifbare palen. Het Zuideinde is uitsluitend toegankelijk voor bewoners.

De Stationsstraat, W.J. Tuijnstraat en H.J. Calkoengracht zijn te bereiken vanaf het Europaplein.

Als gevolg van de braderie op de Edammerweg is deze afgesloten voor alle verkeer m.u.v. voetgangers, voorbij de kruising met de C.J. Conijnstraat. Verkeer met bestemming Meerzijde, Dril, Havenstraat dient om te rijden via de Jozefstraat.
Voor zover nodig wordt het bestaande eenrichtingverkeer in deze straten omgedraaid. Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht op 27 april tussen 06.00 en 14.00 uur.

 

Parkeerterrein AMVO autovrij op Koningsdag

 

Op donderdag 27 april, Koningsdag, wordt de jaarlijkse kinderrommelmarkt op het parkeerterrein achter de AMVO georganiseerd. De AMVO zorgt voor gezellige muziek, toiletten en EHBO. De kinderrommelmarkt begint om 07.00 uur en duurt tot uiterlijk 13.00 uur.

Iedereen die daar de auto normaliter parkeert, wordt dringend verzocht de avond ervoor ergens anders te parkeren, zodat het parkeerterrein volledig beschikbaar komt voor de rommelmarkt.

© 2017 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.