Oefenresultaten: KRAS/Volendam klopt Sasja HC

De twee hoogste herenteams van KRAS/Volendam kwamen afgelopen weekend in actie in oefenwedstrijden. Het vlaggenschip van trainer Hans van Dijk won bij een trial in het Belgische Tongeren van Sasja HC. Jong BodyResults/Volendam kwam als ongeslagen winnaar uit een serie oefenwedstrijden in sporthal Opperdam en Garage Kil/Volendam oefende tegen Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1.

Trial in Tongeren

KRAS/Volendam opende de trial in België tegen Handbal Tongeren. In een gelijkopgaande wedstrijd verloren de Volendammers nipt met 31-30. In het tweede duel tegen Sasja HC hadden de oranjehemden meer succes. De Belgen, die afgelopen seizoen degradeerden uit de BENE-League, werden met 27-31 verslagen.

Resultaten:
Handbal Tongeren – KRAS/Volendam 31-30
Sasja HC – KRAS/Volendam 27-31

Oefenwedstrijden in sporthal Opperdam

Jong BodyResults/Volendam was de gastheer voor een trial met HV Hellas en WHC-Hercules. De ploeg van trainer Martijn Cappel speelde twee keer tegen beide Eredivisionisten en kwam met drie overwinningen en een gelijkspel uit de strijd. WHC-Hercules werd in de eerste wedstrijd met 13-6 geklopt, waarna er tegen Hellas met 12-12 gelijk werd gespeeld. In de tweede ronde won de thuisploeg met 22-10 van WHC-Hercules en 12-11 van Hellas.

Resultaten:
Jong BodyResults/Volendam – WHC-Hercules 13-6
Jong BodyResults/Volendam – HV Hellas 12-12
Jong BodyResults/Volendam – WHC-Hercules 22-10
Jong BodyResults/Volendam – HV Hellas 12-11

Bron: handbalvolendam.nl

© 2019 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.