Noord-Hollandse poppodia bundelen krachten met online festival

03 mei 2021, 12:49 uur

Er gebeurt iets moois in Noord-Holland. In samenwerking met Stichting NH-Pop organiseren Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux op 9 mei a.s. het NH-Pop Festival.

Tussen 15.00 en 19.00 uur kun je vanuit je luie stoel online het festival bijwonen. En net als bij en live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Volume op max, biertje erbij en de festivalervaring is compleet!

Programma

Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Van rootsrock met Tim Knol tot catchy Nederpop liedjes van Wies, de energieke rock van The Overslept en nog veel meer. De complete line-up is te vinden op www.nhpop.nl/line-up.

Samenwerking

Het NH-Popfestival is een samenwerking tussen toen poppodia en Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland. Daarnaast zal mediapartner NH-Media een deel van de uitzending verzorgen. Presentatoren Morad El Ouakili, Jasper Leegwater en Sibel Onemli gaan op bezoek bij alle deelnemende podia om te kijken hoe het met ze gaat en voor een uniek kijkje achter de schermen.

NH-Pop Festival
9 mei tussen 15.00 en 18.00 uur
Gratis toegankelijk

Ga voor meer informatie en de livestream baar www.nhpop.nl/festival

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.