Nina Rompa, Gijs Idema en Mo van der Does spelen voornamelijk eigen composities geworteld in de jazz, met invloeden uit moderne en klassieke muziek.

Hun debuutalbum ‘There’ beschrijft een plek waar ruimte is en waar je dapper kunt zijn. Je waait mee met hoge bomen door onzichtbare lucht en zwemt moeiteloos tegen de stroom in… Inmiddels is er ook nieuw materiaal, gemaakt voor een volgend album. Hierin zoeken ze verdere verdieping in de klankkleuren van hun bezetting.

Nina Rompa (zangeres) is ook bekend van het Kobra Ensemble, Cantorias, het Kika Sprangers Large Ensemble en projecten zoals het Echo Collectief. Gijs Idema (gitarist) is onder andere onderdeel van Vondelier en het Idema/Serierse Quintet. Hij won diverse prijzen waaronder het Prinses Christina Jazz Concours. Mo van der Does (klarinettist en saxofonist) leidt zijn eigen ‘Motet’ en is onderdeel van ensembles als het Tijs Klaassen Quintet en All Ellington en won verscheidene awards waaronder de Conservatorium Talent Award.

Het drietal treedt zondag 18 februari om 16.00 uur op in de Mahogany Hall aan de Zeevangszeedijk 7 in Edam. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.mahoganyhall.nl