Nieuw vakantiepark in Volendam opent op 17 juli

02 juni 2020, 12:25 uur

Landal GreenParks krijgt er opnieuw een park bij op een toeristisch aantrekkelijke locatie in Nederland: Landal Volendam. Het kleinschalige park bestaat uit luxe recreatiewoningen in typisch Volendamse bouwstijl, direct gelegen aan de oever van De Gouwzee.

Het park bestaat uit 42 luxe vakantiewoningen in 4- en 6-persoons typen en in comfort en luxe uitvoeringen. Ook is er een 6-persoons type met extra toegankelijkheidsmogelijkheden voor gasten met een lichamelijke beperking. Het park ligt direct aan De Gouwzee, vlakbij het buitenzwembad voor dagrecreatie. Het kleinschalige park is gericht op watersporters en natuurliefhebbers. Gasten kunnen voor verdere voorzieningen terecht in het nabijgelegen centrum van Volendam. De toeristische bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het park.

“We zijn verheugd onze gasten deze zomer een prachtig nieuw park in een fraai stukje Nederland te kunnen aanbieden. Ligging en uitstraling passen perfect bij de expansieambities van Landal, die zijn gericht op uitbreiding van ons aanbod met kwalitatief hoogwaardige parken op mooie locaties,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Het park krijgt al direct bij oplevering het Green Key-certificaat, hét keurmerk voor duurzaamheid in de gastvrijheidsindustrie. De duurzaam gebouwde en toekomstbestendige recreatiewoningen zijn gasloos gebouwd.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.