Mysterieus verdwenen shirts HV KRAS/Volendam zijn weer terug

De wedstrijdshirts van de selectie van HV KRAS/Volendam zijn weer terug. Ze verdwenen eerder deze week en even mysterieus als ze spoorloos raakten, zijn ze nu weer bij de handballers beland.

Een onbekende man zou de shirts op de parkeerplaats hebben meegenomen, vertelde Kras-speler Leon van Schie eerder aan NH Nieuws. De shirts waren drie weken geleden besteld en werden door een DHL-bezorger aan een vreemde overhandigd.

Een grote fout van de DHL-bezorger, maar sinds donderdagnacht kunnen de Volendamse sporters opgelucht ademhalen.

Nadat ze donderdagavond na de training rond 22.30 uur vertrokken bij de sporthal, reed een van de handballers even voor middernacht toevallig nog eens langs de hal. Tot zijn verbazing stonden daar ineens drie dozen met daarin, jawel, de shirts.

Van Schie had de hoop eigenlijk al opgegeven en is daarom des te blijer dat de club de sportkleding weer terug heeft. “Waarschijnlijk werd de grond te heet onder de voeten van degene die de shirts had meegenomen”, vermoedt hij.

Kleine domper is wel dat er vier shirts ontbreken. Van Schie: “De persoon die ze had, heeft wat souvenirs bewaard, zullen we maar zeggen. Maar hoe dan ook: we zijn blij dat de meeste shirts terug zijn.”

Bron: RTV NH

Foto: HV KRAS/Volendam

© 2017 Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.