Na een aantal wedstrijden waarin Jong FC Volendam aardig tot goed speelde en het te weinig kreeg, was het zaterdag een terechte nederlaag tegen Scheveningen. Op het eind van de wedstrijd leek het nog spannend te worden, maar het werd uiteindelijk een verdiende overwinning voor de thuisploeg Scheveningen.

De ploeg van Smit en Plat verschafte zich amper mogelijkheden, maar haalde wel de rust met een 0-0 stand. Kort na de rust kwam hier verandering in, nadat de thuisploeg een strafschop benutte.

Met nog een minuut of tien op de klok leek Scheveningen de wedstrijd te beslissen. Echter doordat Samir Ben Sallam in de slotfase een vrije trap binnen schoot, leek de thuisploeg te wankelen. Maar verder kwam Jong FC Volendam niet en staat daardoor weer iets steviger op de laatste plaats in de Tweede Divisie.

Scoreverloop:
48′ – Jari de Jong (strafschop) 1-0
77′ – Nabil Haddadi 2-0
84′ – Samir Ben Sallam 2-1

Opstelling Scheveningen: Wesley Zonneveld, Robert van Koesveld, Rubin Koorndijk, Levi Schwiebbe, Mitchel de Vlught, Tim Peters (51. Nabil Haddadi), Youri de Winter, Nigel Ogidi Nwankwo, Jari de Jong, Rowdy van der Putten (82. Martijn Rowendley), Barry Rog.

Opstelling Jong FC Volendam: Barry Lauwers, Jay Kruiver, Brian Plat, Mike Eerdhuijzen (35. Max Veerman), Darryl Baly, Kevin van Gasteren, Dean James, Samir Ben Sallam, Youssef Blel, Taye Lee (46. Dyllandro Panka), Ibrahim el Kadiri

Gele kaarten: Nabil Haddadi (Scheveningen), Darryl Baly, Brian Plat, Kevin van Gasteren (Jong FC Volendam).

Bron: fcvolendam.nl