Jong FC Volendam heeft gisteren een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht met 2-1 gewonnen. In Utrecht kregen onder andere van de eerste selectie Alex Plat, Martijn Kaars en Calvin Twigt speelminuten van trainer Kiki Musampa.

Op Sportpark Zoudenbalch kregen Plat, Twigt en Kaars een basisplaats toebedeeld. Ook Lequincio Zeefuik en Barry Lauwers begonnen vanaf het eerste fluitsignaal.

Vlak voor rust opende Kaars de score voor FC Volendam. Met nog twintig minuten op de klok schoot Derensili Sanches Fernandes de thuisploeg weer langszij. Lang konden de Utrechters echter niet genieten van de gelijkmaker. In de tachtigste minuut maakte rechtsbuiten Tayrell Wouter de winnende treffer namens de Volendammers.

Week vrij

Het eerste van FC Volendam komt deze week niet in actie. De ploeg van Wim Jonk speelt zijn eerstvolgende wedstrijd pas weer op vrijdag 4 februari. In Volendam komt dan, de opponent van vandaag, Jong FC Utrecht op bezoek.

Opstelling Jong FC Volendam: Lauwers; R. Tol, Kramer, Koorndijk, Flint; A. Plat, Rahaoui, Twigt; Kaars, Zeefuik, Johnson.

Bron: NH Nieuws – Frank van der Meijden