Livestream optreden van ‘Upstream’ in De Harmonie

15 december 2020, 08:09 uur

De Harmonie in Edam gaat zondag 20 december voor de tweede keer de lucht in met een livestream vanuit het café. “We kunnen niet meer wekelijks live muziek bieden maar de ervaring met onze eerste livestream was zo mooi ( ruim 70 kijkers ) dat we het nog een aantal keer gaan doen”, aldus Siem Kees Slegt. Komende zondag heeft het duo ‘Upstream’ zich aangeboden om op te treden.

Het duo Upstream bestaat uit twee doorgewinterde muzikanten: zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge. Sinds 2017 schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk, een mix van blues, jazz en (country)pop. In 2018 brachten ze hun eerste EP met eigen werk, ‘The Boiling Point’ uit. Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen.

Overigens zijn er ook komende weken mogelijkheden voor lokale/regionale acts om aan te schuiven bij een livestream. De Harmonie kondigt nu al aan dat eerste kerstdag zangeres Minke een aantal kerst ballads zal brengen. Op 1 januari is er een nieuwjaarsgroet van violist Micha Molthoff met pianist Daniël van Zweden.

Wil je mee genieten en de Harmonie ondersteunen in deze lockdownperiode, dan kan je een link aanvragen via [email protected].

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.