KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 21 februari van 10.00 tot 12.00 uur een gezellige ochtend voor senioren in Bibliotheek Waterland.

Bij de ‘Lonkende Leestafel’ praten we over boeken, wordt er voorgelezen en doen we deze keer een workshop stapeldichten. Een stapelgedicht is een kort gedicht die je eenvoudig maakt door boeken op elkaar te stapelen. De titels op de ruggen vormen van boven naar beneden gelezen het gedicht. De titels vind je door in de bibliotheek rond te struinen. De workshop wordt gegeven door Lilian Leber en Femke Frantzen.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg
leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen.

Er staan dit voorjaar maar liefst 20 activiteiten op het programma. Het volledige programma vindt u op de website www.wherelant.nl

Praktische informatie

De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen.

Deze ochtend vindt plaats op donderdag 21 februari bij Bibliotheek
Waterland aan de Waterlandlaan 40 in Purmerend. De deur is open vanaf 9.30 uur en de koffie staat klaar.

U dient zich altijd van te voren aan te melden door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via nummer (0299) 43 47 77. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.