KRAS/Volendam organiseert busreis naar Ahoy

07 februari 2020, 22:17 uur

Menig handbalfan kan zich de beelden uit sporthal Opperdam van afgelopen december nog voor de geest halen. Op een groot scherm in de kantine zagen zeker honderd mensen hoe Debbie Bont en de Oranjedames ten koste van Spanje wereldkampioen werden. Op zondag 29 maart wordt deze wedstrijd nog eens dunnetjes overgedaan in Rotterdam Ahoy. Dan spelen finalisten Nederland en Spanje opnieuw tegen elkaar in een kwalificatieduel voor het EK 2020.

Oranjefans krijgen nu dus de kans om de wereldkampioenen live in actie te zien. HV KRAS/Volendam organiseert een busreis voor leden en supporters met tickets voor de wedstrijd, om zo gezamenlijk naar Rotterdam af te reizen.

Buskaart bestellen

Het bestellen van buskaarten kan bij Betty Zwarthoed. Stuur een e-mail naar bettyzwarthoed@hotmail.com en vermeld hierbij jouw naam en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Kaarten voor de busreis kosten 10 euro.

Let op: Deze busreis gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Informatie over vertrektijden wordt binnenkort gedeeld.

Wedstrijdkaarten

Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf heden te koop op de website van het NHV.

Let op: Bij KRAS/Volendam kun je alleen kaarten kopen voor de busreis. De tickets voor de wedstrijd zijn hier niet bij inbegrepen en dienen zelfstandig te worden aangeschaft.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.