Kermis 2020 Quiz als alternatief voor afgelaste Warder kermis

01 juni 2020, 10:08 uur

Net als zovelen activiteiten in onze gemeente kan ook de kermis in Warder dit jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Bij de gemeente heeft het kermiscomité nog geprobeerd om toestemming te krijgen om het dorp af te sluiten en zo de kermis enkel voor inwoners van Warder te organiseren, maar dat is niet gelukt. De gemeente vond het alsnog te veel op een manifestatie lijken en daar is het nog te vroeg voor.

Door de koppen bij elkaar te steken is men op het idee gekomen om op 14 juni a.s. als alternatief een Kermis 2020 Quiz te organiseren.

De radiowagen van Roland Wouda komt op de 14e, zoals u gewend bent, ’s morgens langs om u met zijn tune ‘Wakker worden, wakker worden’, uit bed te krijgen. Wilt u meedoen aan de Quiz, dan zorgt u ervoor dat u met een ontbijtbuffet uiterlijk om 10.00 uur op eigen erf en met zicht op de weg klaar zit. Het quizformulier wordt tussen 10.00 en 11.00 uur rondgebracht en om 13.00 uur weer opgehaald.

De uitslag van de kermisquiz wordt rond 16.00 uur door Warder rondgebazuind met de radiowagen. Wellicht dat er nog iets bijzonders plaatsvindt, maar dat blijft nog even een verrassing.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.