Morgen speelt de RKAV Volendam za 1 de kampioenswedstrijd tegen Hoogeveen. Deze wedstrijd wordt om 15.30 uur gespeeld aan de Sportveldenweg 1 in Hoogeveen.

Op het gebied van support hebben de Volendammers niets te klagen. Maar liefst zeven bussen vol zullen richting Hoogeveen rijden. Daarnaast gaan ook veel supporters op eigen vervoer naar de wedstrijd. Voor de thuisblijvers die de wedstrijd wel willen volgen is er een livestream via de VEO Live App. Bij de app even een account aanmaken en voor RKAV Volendam kiezen en u blijft op de hoogte van de stand van zaken tijdens de wedstrijd. Ook in de kantine bij RKAV Volendam zal de wedstrijd via deze app te volgen zijn.

Bij een positief resultaat van RKAV Volendam worden de spelers en staf gehuldigd door de KNVB. Na afloop van de wedstrijd wordt de huldiging vervolgens vanaf 20.15 uur gevierd op het parkeerterrein van RKAV Volendam waar ook een DJ aanwezig zal zijn. De spelers zullen aan de voorkant van het bordes gehuldigd worden. Het verzoek is dan ook om in verband met deze huldiging niet op het parkeerterrein te parkeren.

Na de huldiging vertrekt het team richting het Marinapark om daar aan boord te gaan van de legendarische vissersboot van Patrick Loege en volg een overwinningsrondvaart door de Haven van Volendam. Na deze boottocht zullen de spelers, staf, familieleden en genodigden in besloten kring toasten op de overwinning.

Aan de mannen van RKAV Volendam nu alleen nog de schone taak die kampioenstitel binnen te spelen!