Jubileumeditie ‘Beste Zangers’

07 juli 2022, 07:47 uur

Het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ viert deze zomer haar 15e editie. De allereerste uitzending van het muziekprogramma was op 6 juli 2009 en werd toen nog gepresenteerd door Edsilia Rombley. Inmiddels wordt het programma bij de AVROTROS alweer 11 jaar lang gepresenteerd door Jan Smit, met uitzondering van het jaar 2020 toen Nick & Simon eenmalig het stokje overnamen.

De 15e editie van ‘Beste Zangers’ start op 11 augustus aanstaande. De opnames waren dit keer in het Spaanse Sevilla met dit keer de volgende deelnemende artiesten: Jaap Reesema (37), Ferdi Bolland (65), Nielson (32), Claudia de Breij (47), Sarita Lorena (25), Blanks (25) en Roxeanne Hazes (29).

Podcast en portretreeks

Speciaal voor deze jubileumeditie zal er dit keer o.a. een podcast komen onder leiding van presentator en zanger Jaap Reesema. Hierin gaat hij iedere week in gesprek met één van zijn collega artiesten en praten ze o.a. over muziek die een speciale betekenis voor hen heeft. Ook zal er een portretreeks komen, waarbij de fans een kijkje achter de schermen krijgen van het privéleven van de zangers. In de documentaire reeks ‘Thuis bij…’ gaat oud-kandidaat Karsu langs bij de zangers thuis en krijgt ze een rondleiding door hun paleisjes.

Staand v.l.n.r. Jan Smit, Roxanne Hazes, Blanks, Nielson en Ferdi Bolland. Zittend v.l.n.r.: Jaap Reesema, Claudia de Breij en Sarita Lorena. / ©AVROTROS

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.