Jubileumconcert Amicitia 130 jaar

29 september 2021, 09:43 uur

Muziekvereniging Amicitia in Landsmeer bestaat 130 jaar. De vereniging bestaat uit een harmonieorkest, twee jeugdorkesten en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. De harmonie speelt in de hoogste afdeling voor amateurorkesten, brengt afwisselend repertoire en werkt graag aan grote evenementen en bijzondere concerten.

Ter gelegenheid van het 130-jarige bestaan geeft Amicitia drie concerten op 2 en 3 oktober in een circustent op het Raadhuisplein te Landsmeer. Met beelden, toneel en muziek wordt we het verhaal verteld van 130 jaar Amicitia, samen met Theaterartiest/zangeres Leanne Lena. Een muzikale belevenis van ongeveer 90 minuten waar een vrolijke mars, herkenbare popmuziek maar ook bekend klassiek en temperamentvolle swing voorbijkomen.

Het worden intieme concerten, wat het extra speciaal maakt. Toegang uitsluitend met vaccinatiebewijs (CoronaCheck), een herstelbewijs van corona (minimaal 11 dagen, maximaal 180 dagen oud) of een negatief testbewijs (minder dan 24 uur voor aanvang concert).

Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op: www.amicitialandsmeer.nl

Foto voorpagina: ©Facebook Amicitia Landsmeer

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.