Jong FC Volendam speelde dit weekend door een tegengoal in de blessuretijd met 2-2 gelijk tegen Spakenburg.

Jong FC Volendam leek lang af te stevenen op een overwinning. In de eerste helft tekende Jim Beers voor de Volendammers voor de 0-1, waarna de voorsprong in de tweede helft werd verdubbeld door Achraf Douiri. Pas in de tachtigste minuut maakte Spakenburg de aansluitingstreffer via Van Zundert en vlak daarvoor schoot de thuisploeg ook nog op de lat.

In de blessuretijd ging het alsnog mis voor het beloftenteam van de Volendammers. Keeper Dion Vlak veroorzaakte een penalty doordat hij te laat zijn doel uitkwam en daarmee een overtreding maakte op dorpsgenoot en Spakenburg-speler Frank Schilder. Floris van der Linden benutte de penalty voor Spakenburg, waardoor Jong FC Volendam de eerste driepunter van het seizoen op de valreep misliep.

Bron: NH Nieuws – Tijmen Koelemeijer