De bouwvak klopt alweer aan de deur en dat betekent ook dat er weer ingeschreven kan worden voor het jeugdschaatsen bij IJsvereniging Edam.

Vanaf vermoedelijk 28 september a.s. wordt er in totaal 11 zaterdagochtenden geschaatst op de overdekte kunstijsbaan “De Westfries” in Hoorn, de laatste les is (als alles volgens planning verloopt) op 7 december 2024.

De kosten inclusief vervoer en baantoegang bedragen € 95,00. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap van IJsvereniging Edam voor het hele gezin. Dus als u meer dan een kind opgeeft bedragen de kosten vanaf het tweede kind € 90,00. De minimale leeftijd is 6,5 jaar. Inschrijven kan via www.ijsverenigingedam.wordpress.com. Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL.

Na inschrijving ontvangt u midden september nader bericht betreffende de groepsindeling en andere relevante informatie. Het aantal plaatsen is beperkt. Kinderen die eerder hebben deelgenomen dienen zich opnieuw aan te melden maar krijgen voorrang, tenzij hun aanmelding te laat is binnengekomen. Voor de overige aanmeldingen geldt de volgorde van binnenkomst.