Zowel voor als achter de schermen beleeft FC Volendam een jaar dat veel teweeg heeft gebracht. Er gebeurt op de achtergrond veel binnen FC Volendam om de organisatie op alle gebieden gezond, toekomstbestendig en onverminderd ambitieus te maken.

De afgelopen weken organiseerde FC Volendam meerdere infosessies om alle geledingen bij te praten. Diezelfde plannen brengt de club graag over aan de supporters. Daarom organiseert FC Volendam op woensdag 29 mei om 19.30 uur een infosessie voor alle supporters.

RvC, bestuur en directie geven een actuele stand van de financiële situatie van FC Volendam en lichten de toekomstperspectieven rond dit onderwerp toe. Ook wordt uiteengezet hoe de nieuwe bestuursstructuur van FC Volendam er uit gaat zien. Daarnaast wordt ingegaan op de ontwikkelingen op sportief gebied richting het nieuwe seizoen en worden nieuwe commerciële ideeën gedeeld om het spelersbudget te versterken.

Meld je aan!

FC Volendam is benieuwd naar de animo voor deze avond. Daarom vraagt de club aan iedereen die aanwezig wil zijn om je aan te melden via het inschrijfformulier. Aan de hand van de animo wordt de locatie bepaald, daarover ontvangen alle aanmelders later een mail.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 26 mei.