HV KRAS/Volendam dringend op zoek naar bondsscheidsrechter

30 november 2022, 08:01 uur

Volendam – HV KRAS/Volendam heeft momenteel een acuut probleem met het leveren van bondsscheidsrechers en heeft uw hulp nodig.

De vereniging dient voor ieder team dat speelt in de wedstrijdsport één bondsscheidsrechter te leveren aan de bond. Deze fluit dan en helpt hiermee HV KRAS/Volendam voldoen aan de leveringsplicht welke is opgelegd door het NHV. Door niet aan leveringsplicht te voldoen riskeert de club boetes of zelfs het in mindering brengen van punten bij de topteams van HV KRAS/Volendam.

Corona heeft pittig huisgehouden op scheidsrechtersgebied bij de handbalvereniging in Volendam. Waar drie jaar geleden nog zeven bondsscheidsrechters actief en/of in opleiding waren, zij dat er momenteel nog maar drie.

In samenspraak met het NHV heeft de vereniging nog de tijd gekregen om mensen te werven tot het einde van dit kalender jaar. Ondanks de actieve zoektocht is het de vereniging nog niet gelukt om mensen warm te maken en de club uit de brand te helpen.

Ben of ken jij iemand die HV KRAS/Volendam uit de brand kan helpen, mail dan [email protected] Er gelden stevige vergoedingen voor bondsscheidsrechters die actief voor gaan fluiten. Ook alle eventuele cursuskosten worden gedragen door de vereniging! Informeer dus gerust naar de mogelijkheden!

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.