Hotel Spaander als Best Western Hotel op 1 mei weer open

08 april 2021, 05:00 uur

Hotel Spaander heropent op 1 mei haar deuren als Best Western Hotel. Voormalig Spaander-directeur Albert Veerman gaat er als herbergier de scepter zwaaien, Mark Lankveld wordt de general manager. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Dat Hotel Spaander onder Best Western gaat vallen is vooral om het hotel ook internationaal meer in de kijker te spelen en niet om het geheel zo om te bouwen dat het straks in niets meer lijkt op wat Spaander ooit was. Hotel Spaander is volgens woordvoerder Marjorie Kentie een ‘heel mooi icoon, dat het vooral ook moet blijven’. Zo hangt een deel van de voor het hotel zo kenmerkende kunstcollectie alweer aan de muren. Het is zelfs de bedoeling dat er in de toekomst weer kunstenaars worden uitgenodigd die kunnen ‘betalen met een schilderij’. Tevens zullen er landelijke en internationale kunstexposities georganiseerd gaan worden.

Regiodirecteur Stefan Dubbeling van de BWH Hotel Group ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet met Veerman en Lankveld aan het roer.

Stefan Dubbeling (regionaal directeur BWH Hotel Group), herbergier Albert Veerman en general manager Mark Lankveld in de Taveerne van Hotel Spaander / Foto: Aangeleverd

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.