Harmen en Kelly Veerman treden op in de P3

13 oktober 2021, 10:33 uur

Op veler verzoek om weer eens samen te spelen is het zover. Harmen en Kelly Veerman treden na geruime tijd weer samen op in P3 in Purmerend. Op 17 oktober spelen vader en zoon de mooiste akoestische nummers onder begeleiding van gitaar en piano.

Het repertoire bestaat uit liedjes van illustere duo’s zoals Lennon/McCartney, Simon en Garfunkel en the Everly Brothers. Daarnaast spelen ze klassiekers en nieuwe songs van artiesten als Jason Mraz, Bruce Springsteen, the Police en meer.

Harmen Veerman is natuurlijk bekend als een van de zanger/gitaristen van the Tribute to the Cats Band. Zijn carrière is hij begonnen als leadzanger van Left Side. Na zijn Left Side periode speelde hij in andere formaties, was hij actief als solo-artiest en deed hij tot twee keer aan toe mee aan de musical Jesus Christ Superstar. De laatste 10 jaar zorgt hij met the Tribute to the Cats Band jaarlijks voor vele volle zalen en mooie avonden.

Kelly Veerman is leadzanger van de band Trots en actief als singer-songwriter. Trots, vroeger toepasselijk Vaders trots, behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! Harmen en Kelly spelen samen in ‘the trio Strings’ maar zijn niet vaak samen als duo te zien. Kom kijken en luisteren naar dit unieke optreden van vader en zoon!

De concerten zijn op 1,5 meter. Kaartjes kun je kopen via www.p3purmerend.nl. Je kunt ook een tafel reserveren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected].Testen voor toegang is niet nodig.

Kelly en Harmen Veerman / Foto: Aangeleverd

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.