Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer zover, Dames 3 van HV KRAS/Volendam speelde de laatste wedstrijd van het seizoen. Hoewel de kampioenstitel al twee weken geleden werd binnengesleept, wilde de vrouwen winnen om zo de ongeslagen status te behouden.

Met een volle tribune werd er wat zenuwachtig aan de wedstrijd begonnen, waardoor de handbalsters uit Volendam in de eerste tien minuten achter kwamen te staan. In de tweede helft werd dit echter snel recht getrokken en de rust werd ingegaan met een voorsprong van 17-11.

Na rust was de druk van de ketel en lieten de vrouwen prima spel zien. De verdediging stond goed dicht en het score verliep een stuk makkelijker. De wedstrijd eindigde in een mooie 35-21.

Met winst in alle 18 partijen van dit seizoen is er door de Dames 3 een heel mooie prestatie neergezet en zijn ze de terechte kampioen.