De meidencirkel is er speciaal voor meiden van 12-14 jaar die op het voortgezet onderwijs zitten en wordt begeleid door ervaren professionals uit het onderwijs en hulpverlening. Het is een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en iedereen gelijk is.

Veel meiden worstelen met hun gevoeligheid en met wie ze nu echt zijn. Ze denken niet altijd positief over zichzelf, zijn gevoelig voor de mening van anderen, weten niet waar hun kracht ligt en kunnen zich soms eenzaam voelen. Herken jij jezelf hierin, dan is de meidencirkel echt iets voor jou. In deze cirkel kan er vanuit herkenning en begrip een mooie verbinding met anderen ontstaan, leer je anders naar jezelf kijken en (her)ontdek je waar je goed in bent.

Om de week komen er maximaal tien meiden en twee begeleiders bij elkaar om samen thema’s te bespreken, ervaringen te delen en actief en creatief met elkaar aan de slag te gaan. Zo werk je samen aan het vergroten van je zelfvertrouwen, eigenheid en zelfliefde. Dit alles op een ontspannen en liefdevolle plek, waarin ook genoeg ruimte is voor gezelligheid en lol.

Geloof jij ook in de kracht van oprechte aandacht en denk jij dat de meidencirkel ook iets voor jou is, dan ben je van harte welkom op de gratis introductiecirkel op donderdag 27 juni tussen 19.00 en 21.00 uur bij Fysioteam Toekomst aan de Schoolstraat 5 in Volendam. Je ouders zijn deze avond ook welkom om een indruk op te doen, vragen te stellen en kennis te maken met alle begeleiders. Voor thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op de Facebookpagina Meidencirkel Volendam.