Zakaria El Azzouzi heeft woensdag de training van FC Volendam niet af kunnen maken. De aanvaller, dit seizoen goed voor één doelpunt, raakte na een botsing met keeper Nordin Bakker geblesseerd aan zijn knie.

El Azzouzi, die tot vorig jaar bij Ajax onder contract stond, kwam deze zomer transfervrij over van FC Emmen. Hoewel Jelle Duin hem inmiddels uit de spitspositie heeft verdreven, stond El Azzouzi tot nu toe elke wedstrijd in de basis. De afgelopen twee wedstrijden stond hij als aanvallende middenvelder en rechtsbuiten opgesteld.

Na de training behandelde hij zijn knie met ijs. Er wordt donderdag verder gekeken hoe zijn situatie is.

Ziekenboeg

Alex Plat was afwezig op de training van de Volendammers. De middenvelder kon in de afgelopen wedstrijd tegen FC Den Bosch al niet meedoen door een blessure aan zijn scheenbeen. Het is onwaarschijnlijk dat hij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gaat halen. Marco Tol trainde wél mee. De neus van de 21-jarige verdediger bleek toch niet gebroken.

Antonucci

Francesco Antonucci sluit donderdag weer aan. De middenvelder speelde twee interlands met Jong België. Hij speelde tachtig minuten tegen Jong Bosnië (0-0) en in het duel met Jong Moldavië (4-1 winst) speelde de spelmaker 56 minuten mee. In die wedstrijd scoorde hij ook één keer.

Vrijdag

FC Volendam bezet na tien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie de elfde plaats. In de laatste drie wedstrijden wist de ploeg van trainer Wim Jonk niet te winnen. Aankomende vrijdag spelen de oranjehemden uit tegen Go Ahead Eagles. De aftrap is om 20.00 uur.

Bron: NH Nieuws