Fotograaf zoekt schaatsster: “Je zag een fijne energie”

19 februari 2021, 10:32 uur

Het was voor veel natuurliefhebbers feest afgelopen weekend, maar ook fotograaf Jason kon z’n geluk niet op. Op het moment dat de wateren dichtvroren, besloot hij foto’s te maken. Een goedlachse dame passeerde hem schaatsend en dit plaatje wil hij graag aan haar geven. Maar wie is ze?

De foto is gemaakt op De Zedde in Katwoude. Jason: “Die dame kwam naar ons toe, grote glimlach, ik draai me om en maak een foto. Ik zou het heel tof vinden om de foto met haar te delen.” Van de schaatsster zelf kan Jason weinig herinneringen, behalve dat ze een hele fijne energie had. “Ze kwam en schaatste ons voorbij en was ook weer weg.”

Om de schaatsster te bereiken heeft Jason de foto gedeeld op Facebook. Inmiddels hebben al meer dan 250 mensen het bericht gedeeld. Hij krijgt dan ook veel tips binnen. Jason: “Mensen taggen elkaar en zeggen dan dingen als ‘jij hebt die mooie paardenstaart’.”

Toch is op dit moment de schaatsster van de foto nog niet gevonden. “Ik hoop dat we haar blij kunnen maken”, besluit Jason.

Ben of ken jij deze schaatsster? Mail je tip dan naar [email protected] of stuur hier een bericht aan Jason zelf.

Bron: NH Nieuws – Thyra de Groot

De schaatsster die gezocht wordt / ©Jason Doorson

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.