FC Volendam heeft de oefenwedstrijd tegen eredivisionist Heracles met 2-1 gewonnen. Van Mieghem en Deul wisten het net te vinden voor de Volendammers.

FC Volendam begon prima aan de wedstrijd en probeerde de bezoekers vanaf het begin onder druk te zetten. Nieuwkomer Daryl van Mieghem opende in de 18e minuut de score. Hij werd de diepte in gestuurd en ronde keurig af. Op slag van rust maakte Boy Deul de tweede van de avond. Hij schoot van net buiten de zestien fraai binnen.

Tweede helft

Na rust wisselde trainer Wim Jonk behoorlijk door. Zo kwam onder andere de 16-jarige Jozhua Vertrouwd in het veld. Bij FC Volendam ontbraken Kevin Visser en Derry John Murkin vanwege blessures. In de 82e minuut werd het weer spannend. Heracles-spits Sinan Bakis strafte een verdedigingsfout van Volendam af. Na de treffer van de bezoekers werd er niet meer gescoord.

Bron: NH Nieuws – Thomas Brood