FC Volendam begon slecht in de thuiswedstrijd tegen MVV. Net als in de uitwedstrijd kwam de ploeg al vroeg op achterstand. Binnen zes minuten moest keeper Hobie Verhulst al twee keer de bal uit het net halen.

Bij FC Volendam mocht Marco Tol voor het eerst starten en daarmee hield hij de 33-jarige Henny Schilder uit de basis.

FC Volendam was nog niet helemaal wakker bij het beginsignaal en stond binnen zes minuten met 0-2 achter door doelpunten van Jonathan Okita en Shermaine Martina. Langzaam maar zeker kreeg Volendam ook wat kansjes en drie minuten voor tijd kon Enzo Stroo de aansluittreffer scoren op aangeven van Nick Doodeman.

Tweede helft

FC Volendam ging na de rust nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Dat resulteerde in de 68e minuut in de 2-2 door Nick Doodeman op aangeven van Rodney Antwi. In de enerverde slotfase kregen beide ploegen nog kansen, maar de stand bleef in evenwicht.

FC Volendam blijft door het gelijkspel op de veertiende plek staan met 36 punten uit 29 duels.

bron: NH Nieuws