FC Volendam-middenvelder Antonucci begint op reservebank

Het debuut van Francesco Antonucci bij FC Volendam laat nog even op zich wachten. De voetballer die wordt gehuurd van AS Monaco kwam afgelopen dinsdag nog met Jong België in actie tegen Bosnië-Herzegovina. De middenvelder speelde in dat duel 80 minuten. “Hij zit bij de wedstrijdselectie, maar hij zal op de bank beginnen”, laat Jonk weten.

“Het is altijd koffiedik kijken. Ik verwacht een tegenstander waarbij wijzelf dominant kunnen en zullen zijn. Vanuit dat overwicht moeten wij zorgen dat wij een positief resultaat halen”, aldus Volendam-trainer Wim Jonk over het duel van vrijdag tegen FC Dordrecht.

Volendam won de afgelopen twee thuiswedstrijden en pakte in de drie uitduels slechts één punt. Toch maakt Jonk zich daar geen zorgen over. “Het verschil is helemaal niet groot. Als je alleen naar punten kijkt dan wel. Alle drie de uitwedstrijden hebben wij er niet het maximale uitgehaald. Thuis hebben wij dat wel gedaan, maar dat had bijvoorbeeld tegen NAC ook anders kunnen zijn”, vertelt Jonk.

Wim Jonk kan in het duel tegen FC Dordrecht niet beschikken over de geblesseerden Samir Ben Sallam, Boy Deul en Mitchel Michaelis.

Bron: NH Nieuws

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.