FC Volendam houdt vertrouwen in trainer Misha Salden

13 oktober 2017, 22:25 uur

Ondanks de dramatische seizoensstart van FC Volendam spreekt het bestuur van de club het vertrouwen uit in de trainer.

In een verklaring op de website van de club meldt het bestuur van FC Volendam dat de start van het seizoen niet past bij de ambities van de club. Volendam verloor vier duels en speelde vier keer gelijk. Na acht wedstrijden is het nog altijd wachten op de eerste overwinning.

“Het bestuur heeft met het aanstellen van Misha Salden in hem het vertrouwen uitgesproken dat hij in de afgelopen vier jaar zeer nauwgezet opgebouwd heeft’, schrijft de club

“Zijn visie op de jeugdopleiding bracht alle jeugdelftallen op het hoogste niveau. Daarnaast kent hij vrijwel alle spelers door en door. Het bestuur is dan ook unaniem van mening dat zijn aanpak tot goede resultaten moet kunnen leiden”, vervolgt de club.

Na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen Telstar (3-4) liet Salden al weten dat hij zelf vertrouwen houdt in zijn aanpak, maar dat zijn lot in handen van het bestuur van de club ligt. Dat bestuur houdt dus voorlopig vertrouwen in de oefenmeester.

Bron: RTV NH

Ook de negende wedstrijd van het seizoen heeft voor FC Volendam geen zege opgeleverd. Na de 1-0 nederlaag in Eindhoven neemt de frustratie toe in het kamp van FC Volendam. Paul Kok gaat in de fout bij de enige treffer van de wedstrijd. Lullig gezegd gaat FC Volendam door zijn toedoen onderuit. Weer onderuit. En dat is de linksback zat.

FC Volendam knokte wel, maar kon dat niet vertalen naar goed voetbal. Vooral kansen blijven uit. Toch zag trainer Misha Salden ook weer positieve dingen. Van de week kreeg Salden het vertrouwen van het bestuur. De fans laten echter hun ongenoegen flink blijken. Toch moeten zij hoop houden, vindt Salden. Volgende week ontvang FC Volendam in eigen stadion NEC. Paul Kok heeft wel een idee hoe dat varkentje gewassen moet worden.

Foto: Rick Huygen

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.