Albert Heijn heeft zijn entree gemaakt in de gemeente Edam-Volendam. Om dat te vieren organiseert de supermarktketen op zondag 31 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur de gratis AH-FC Volendam Familiedag in het Kras Stadion. Een gezellige ochtend en middag voor alle leeftijden die houden van voetbal, gezelligheid en lekkernijen. De spelers van FC Volendam zijn erbij en je gaat altijd naar huis met een leuke goodie!

Het veld van het Kras Stadion wordt omgetoverd tot één groot funparadijs met veel verschillende activiteiten. Er is volop ruimte om samen met je vrienden en vriendinnen te voetballen en deel te nemen aan allerlei fungames. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens de speciale persconferentie vragen te stellen aan de spelers van FC Volendam en neem je met de stadiontour een kijkje in de kleedkamer van het eerste team! Ook Monique Smit komt langs voor een gaaf optreden, terwijl je geniet van heel veel lekkers. En speel je mee met de quiz, dan maak je kans op mooie prijzen! Dát en nog veel meer komt samen tijdens de AH-FC Volendam Familiedag. De toegang is gratis.

Meld je aan!

Aanmelden voor de AH-FC Volendam Familiedag kan door je aan te melden via deze link. Je kunt je aanmelden voor twee tijdslots: 10.00 uur – 14.00 uur & 13.00 uur & 16.00 uur. Tot in het Kras Stadion!