FC Volendam bindt Kok en Van Stappershoef; bedenktijd voor Evers 

02 mei 2018, 01:00 uur

Paul Kok en Jordi van Stappershoef blijven bij FC Volendam. Ook Ties Evers voetbalt vrijwel zeker volgend seizoen nog aan de Dijk. 

Kok raakte afgelopen najaar zijn basisplek kwijt aan Gijs Smal, maar heeft toch besloten om op de aanbieding van FC Volendam in te gaan. Kok: “Ze zijn tevreden over me en dat is mooi, maar ik heb er wel een paar weken over nagedacht. Je moet een bepaald gevoel krijgen. Het is een mooi doel om weer basisspeler te worden en ik denk dat ik alles in me heb om dat te zijn.” De 23-jarige linksback is bezig aan zijn tweede seizoen in Volendam. Hij speelde eerder voor Telstar en FC Oss. 

De 22-jarige Van Stappershoef maakt sinds 2014 deel uit van de selectie. Als reservekeeper kwam hij tot drie optredens in het eerste elftal. 

Ties Evers (27) kan onder dezelfde voorwaarden als afgelopen seizoen bij FC Volendam blijven. De rechtsback heeft tot 15 mei de tijd om de club te laten weten of hij dat wil. “Ik kan me nog bedenken, maar daar ga ik niet vanuit. Dan moet er wat anders voorbij komen en dat is nog niet het geval.” Evers speelde eerder voor De Graafschap en AGOVV Apeldoorn en streek in de zomer van 2014 in Volendam neer.   

Bron: RTV NH 

Foto’s: FC Volendam

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.