FC Volendam beloont Eerdhuijzen met contractverlenging

FC Volendam heeft het contract van Mike Eerdhuijzen met twee jaar verlengd. De verbintenis van de verdediger (19) liep eerst tot medio 2020, maar Eerdhuijzen legt nu tot medio 2022 vast in het Kras Stadion.

“Ik ben heel blij dat ik mijn verbintenis met FC Volendam heb kunnen verlengen en me zo kan door ontwikkelen met Wim Jonk als trainer”, reageert Eerdhuijzen op de site van Het Andere Oranje. “Omdat hij zelf ook op mijn positie heeft gespeeld, kan ik daar nog ontzettend veel van leren. Ik kijk er naar uit om een vaste waarde te worden in het eerste elftal en ga er dan ook alles aan doen om dat te laten gebeuren.”

Eerdhuijzen maakte vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen NEC zijn debuut voor Volendam. “De contractverlenging van Mike past in het beleid dat zelf opgeleide spelers de kans krijgen zich in het eerste elftal te spelen”, zegt technisch directeur Jasper van Leeuwen. “Hij is het type verdediger dat relatief schaars is: een fysiek sterke linkspoot met een mooie lengte, die durft te voetballen en over een goede trap beschikt. Er zit nog veel rek in en dat is alleen maar mooi.”

Bron: NH Nieuws

Mike Eerdhuijzen (tweede van links) / Foto: fcvolendam.nl
© 2019 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.