Onder toeziend oog van wederom weinig publieke belangstelling heeft EVC op nipte wijze revanche gehaald t.a.v. vorige week.

EVC startte voortvarend en zette de tegenstander gelijk onder druk, hetgeen in de 10e minuut resulteerde in de openingstreffer. Daan ging over links goed door en zette de bal vanaf de achterlijn voor en het was Ronald die goed voor de keeper dook en de 1-0 binnentikte. Amper 3 minuten later was het Milan die met een schot van zo’n 20 meter de 2-0 liet aantekenen. Met wat meer geluk had het voor de rust zomaar 4-0 kunnen staan.

Na de rust leek er een compleet ander ADO’20 te staan. De ploeg zette druk, waar EVC amper onder vandaan kon komem. In de 53ste minuut kwam er een voorzet vanaf de linkerzijde, waar EVC verzuimde in te grijpen. Hierdoor kon de bal ongehinder binnengekopt worden, 2-1. EVC probeerde, met wat omzettingen en Jan in het veld gekomen voor Daan, de grip op het middenveld terug te krijgen. De kansjes die EVC kreeg werden niet benut en toen viel na matig ingrijpen in de 72ste minuut de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd werd er een forse overtreding op Milan gemaakt. De scheidsrechter paste heel goed de voordeelregel toe en EVC kon door. Brian liet zich dit voordeeltje niet ontnemen en scoorde fraai de 3-2. Met Johnny voor Milan en Frank voor Ronald en een mix van geluk en pech bleven de 3 punten uiteindelijk in Edam.

Op 7 maart hervat EVC de competitie weer met een uitwedstrijd tegen Reiger Boys, aanvang 15.00 uur.

Opstelling EVC: Roy Bakker; Dennis v.d. Berg, Rowan Suurmond, Dave Dijkhuizen, Vince Mens, Daan Prinsze(Jan van Straaten); Ronald Schut(Frank Duif), Didier Karregat, Mark Uylenhoed, Brian Rossenaar, Milan Greuter, man off the Match (Johnny Latdorp).