Op vrijdag 29 september is er tussen 10:00 en 11:30 uur in de Bibliotheek van Volendam (Foksiastraat 10) eenmalig een inloopspreekuur over visuele beperkingen.

Tijdens dit spreekuur krijgt u vrijblijvend advies, kunt hulpmiddelen bekijken en vragen stellen over alledaagse dingen die een stuk lastiger worden als het zicht achteruit gaat.

Met een visuele beperking kunnen alledaagse dingen een stuk lastiger worden. Denk bijvoorbeeld aan de krant lezen, televisie kijken, internetten of gewoon de straat op gaan. Soms kan een bril niets meer betekenen en kan een oogarts niet verder helpen.

Met passende hulpmiddelen en het juiste advies vanuit Visio is het echter goed mogelijk om volop mee te blijven doen. Wij nodigen u van harte uit vrijblijvend kennis te maken met Visio in de Bibliotheek van Volendam.

Uiteraard kunt u tijdens het inloopspreekuur een afspraak maken voor een bezoek aan de dichtstbijzijnde Visio-locatie. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies bij het spreekuur in de Bibliotheek.

Een medewerker van Visio is ook maandelijks aanwezig in Bibliotheek Waterland locatie Purmerend. Kijk voor data en tijden op onze website www.visio.org

Foto: Aangeleverd