Gisteren was het de dag van de Ondernemer. Voor het eerst had de gemeente dit jaar opgeroepen ondernemers voor te dragen die het verdiende om in het zonnetje gezet te worden en hier is gehoor aan gegeven.

In totaal waren er 34 nominaties binnengekomen. Uit alle inzendingen zijn willekeurig drie ondernemers geloot. Zij werden gisteren door wethouder Angelique Bootsman in het zonnetje. Maryam en Emil (’t Snoepwinkeltje), Tilly Veerman (Veerman Bewindvoering) en Anja Zwarthoed (Italia Si) ontvingen een taart en een bos bloemen als dank voor hun ondernemerschap.

Visitekaartje

“Ondernemers zijn het visitekaartje voor de gemeente en van groot belang voor de leefbaarheid en bedrijvigheid. Deze drie ondernemers staan voor ALLE ondernemers in de gele gemeente Edam-Volendam, die ik bij deze wil bedanken voor alles wat zij voor ons doen en betekenen. Samen maken zij onze gemeente nog mooier. De reacties van inwoners, collega-ondernemers en werknemers op de oproep waren enthousiast en hartverwarmend. Ondernemers verdienen veel respect voor hun werk”, aldus de wethouder.